Licht maakt een wereld van verschil (PC55)

Rob Tummers werpt graag zijn licht op verlichting. Begin 2018 is hij gestart met Watts Lux & Lumen, waar zowel bedrijven als particulieren terecht kunnen met álle vragen over verlichting. Rob weet dat licht veel meer is dan het verdrijven van de duisternis; het gaat om sfeer en beleving. Lichtontwerp is een interessant vakgebied en Rob stelt zich graag even voor.

In de verlichting
Rob zit eigenlijk al vanaf zijn 18e ‘in de verlichting’. “Na mijn studie ben ik bij een projectverlichter gestart als sales buitendienst om spots te verkopen aan keukenzaken, daar leer je veel van”, lacht Rob. “Daarna ben ik naar de binnendienst overgestapt om het technische en inhoudelijk nog beter te begrijpen, daar groeide mijn interesse voor de verlichting. Het contact met mensen staat daarbij centraal, de klant moet je vertrouwen want licht kun je pas zien als het donker is. Later ging ik werken voor een Belgische fabrikant in armaturen en van daaruit is mijn eigen onderneming ‘Watts Lux & Lumen’ ontstaan. Ik ga me nu helemaal richten op totaalconcepten op het gebied van verlichting.”

Waarom verlichting maatwerk is…

Kostenbesparingen, efficiënter inzetten van middelen en kritisch kijken naar de uitgaven van je bedrijf, winkel of woning. Dat is waar mensen op dit moment veel mee bezig zijn. Energiekosten en verzekeringen worden doorgespit, de aanschaf van zonnepanelen of warmtepomp wordt overwogen en ook vraagt men zich af hoe de huisvestingkosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden? Vaak wordt er niet stilgestaan bij één van de meest eenvoudige en snelste besparing die mogelijk is: namelijk de verlichting! Jawel, de lampjes op kantoor en magazijn, of in uw winkel, die soms wel 10 uur per dag branden.

Bekijk hier de pagina