Diensten

Licht heeft een grote invloed op sfeer, kleuren en ruimtewerking in uw project. Verlichting is vaak een van de laatste fases die in het interieur geplaatst wordt. Vandaar dat het erg belangrijk is om hier vanaf de beginfase al mee bezig te zijn. Een goed doordacht lichtplan van Watts Lux & Lumen kan u hierbij helpen.

U kunt ervoor kiezen om een basis lichtplan te laten maken. Dit is een soort “vlekkenplan” waarbij wij uw verlichtingsplan in de interieurtekening schetsen. Een tweede optie zou kunnen zijn dat wij voor u een compleet lichtplan maken wat bestaat uit een digitaal ingetekend lichtplan compleet met productpresentatie en advies betreffende lichtkleur, dimprotocollen, eventuele draadloze aansturing en LED technologie.

Vraag naar de mogelijkheden via info@wattsluxandlumen.nl

LICHTONTWERP & ADVIES

Lichtadvies op maat! Wij laten u ervaren wat licht precies inhoudt en wat het kan doen met de omgeving en ruimtes. Wij laten u zien hoe LED, kleurtemperaturen, dim-to warm en verlichtingsarmaturen werken. Advies op maat, met als doel een schitterend lichtontwerp met de juiste sfeer.

LEVEREN ARMATUREN

Watts Lux & Lumen helpt particulieren en ondernemingen met de juiste professionele verlichtingssystemen. Wij leveren de armaturen zoals het voorgesteld is in het lichtontwerp. Ontzorgen, en de juiste verlichting op de goede plaats. Wij kunnen de plaatsing van de armaturen ook voor u uit handen nemen. Wij werken met lokale partners samen om het project tot een schitterend resultaat te brengen.

PROJECTBEGELEIDING

Uw gehele verlichtingsproject pakken wij voor u op. Wij stemmen direct af met architect, leverancier en installateur. In samenspraak begeleiden we armatuurkeuze, toebehoren, bediening en installatie. Onze inzet is zowel op locatie als op afstand en altijd zorgen wij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Vraag naar de mogelijkheden om dit onderdeel verder voor u toe te lichten.