Onze projecten

Hierbij vindt u een kleine gevarieerde selectie van de door ons gerealiseerde lichtplannen in de branches retail, luxe woningbouw, buitenverlichting, zorginstellingen en kantoor.

Anders van Smaak – Bergeijk

In hartje Bergeijk maken ze van lunchen een feest! In samenwerking met diverse partijen hebben wij er een prachtig project van gemaakt. Uiteraard hebben wij ook de lichtpuntjes verzorgd.

Geenen Schoenen

Winkelverlichting | Geenen Schoenen In samenwerking met diversen partijen hebben wij een schitterend project opgeleverd in Bergeijk. Stijlvol en elegant. Watts Lux & Lumen heeft het lichtontwerp gemaakt en de armaturen mogen leveren.

Kantoor Amsterdam

Een werkplek om van te dromen. In een ongedwongen sfeer met juiste verlichting je dagelijkse hobby kunnen uitoefenen. Wij hebben bij dit project het lichtadvies, ontwerp en de armaturen verzorgd.

Kapsalon Amsterdam

Een 'functioneel en flexibele' oplossing door een stijlvolle rails met spots te combineren met inbouwspots.

Kapsalon Geldrop

Om een knusse huiskamersfeer te kunnen realiseren hebben we de combinatie gemaakt tussen inbouwspots en wandverlichting.

Legends Lounge - PSV Stadion

Super trots zijn we op de complete metamorfose van een unieke ruimte gelegen in het PSV stadion. In samenwerking met alle betrokken partners hebben we binnen 6 weken een schitterend resultaat behaald. De Legends Lounge is compleet aangepakt en vernieuwd! Super ambiance en perfecte sfeer op een unieke plek. Watts Lux & Lumen heeft het lichtontwerp verzorgd en de armaturen geleverd.

Luxe Woonhuis Bergeijk

In samenwerking met LEN Interieur hebben we hier een schitterend project opgeleverd. De combinatie van landelijk met een vleugje stoer en modern maakt dit project uniek.

Mio Mucho Leukermeer

Zodra je Mio Mucho binnenstapt, ervaar je de pure en gastvrije Maasduinen en de passie voor mooie producten en kwaliteit. Dit was uiteraard ook de wens voor de verlichting\. Wij hebben het ontwerp gemaakt en de armaturen geleverd zodat het ontwerp perfect in balans is met de wens van de opdrachtgevers. Tijdens de lunch of diner geniet je van het ongekende uitzicht over het mooie Leukermeer. Ga het snel ervaren!

Mode en Wonen in Hapert

De wens van de opdrachtgevers was een huiselijke sfeer te creëren in de winkel. De lichtkleur hebben we daarom uitvoerig getest en de combinatie van richtbare inbouwspots met rails in het midden maakt dat dit resultaat goed is verlopen.

Restaurant Amersfoort

Lunchen of dineren in stijl, dat kan in Amersfoort. Wij hebben de finishing touche aangebracht met onze verlichting in deze prachtige zaak.

Restaurant ROGGEL

In sfeervolle verlichting gezellig dineren. Naast dat wij hier het lichtontwerp voor hebben verzorgd, hebben we ook de armatuurkeuze bepaald met de opdrachtgevers.

Restaurant ZEELAND

Gezellig dineren met sfeervolle verlichting. Wij hebben hier het lichtontwerp voor verzorgd en de armatuurkeuze bepaald met de opdrachtgevers.

Tuin Dommelen

Na het presenteren van een proefopstelling hebben wij onze visie mogen realiseren. Dit omvatte het leveren en installeren van nieuwe wandarmaturen rondom het huis, prikspots en grond inbouwmaturen.

VILLA H

Het lichtontwerp en interieur vallen perfect samen in deze schitterende woning. Wij hebben voor dit project ook de armaturen mogen leveren, zowel voor de binnen als buitenverlichting.

Winkel Reusel

Woning NUENEN

Een oude schuur verbouwen tot een schitterende woonboerderij, met een mooi resultaat als gevolg. Van alle gemakken voorzien. Het licht is een belangrijk onderdeel in het geheel en is subtiel aangebracht. De juiste plekken worden geaccentueerd.

Woning UDEN

Bij dit project in Uden hebben wij in samenspraak met de opdrachtgevers het lichtplan mogen verzorgen en de armaturen geleverd met een verbluffend eindresultaat.

Woonhuis DOMMELEN

Een jaren ‘30 woning omgetoverd tot een moderne villa. De uitdaging voor dit project: een moderne uitstraling combineren met het bestaande pand. We hebben gebruik gemaakt van opbouwarmaturen in combinatie met een railsysteem en accentverlichting door middel van LED-strips en mini spots. Ook mochten wij voor dit project de buitenverlichting verzorgen.

Woonhuis Maarheeze

Wij hebben zowel het lichtplan als de levering van de armaturen mogen verzorgen. Van inbouwspots, wandverlichting tot decoratieve verlichting. De klantenwens was om een strak en modern woonhuis te creëren met tijdloze armaturen. Uniek aan dit project is dat alles DALI dimbaar is uitgevoerd wat perfect werkt in combinatie met domotica.

Woonhuis Veldhoven

Watts Lux & Lumen heeft dit project in 3 stappen uitgevoerd. Lichtontwerp en advies geleverd, daarna de armaturen mogen leveren en in samenwerking met de installateur dit project opgeleverd. Bijzonder aan dit project is de dakconstructie die we mooi hebben mogen uitlichten. Lichtpuntje in dit project.

Zorgcentrum Breda

De opdrachtgevers gaven aan een huiselijke sfeer voor de bewoners maar toch met voldoende verlichting. Dit was de uitdaging in dit project en is uitstekend gelukt. Combinatie van inbouwspots met richtbare spots die niet hinderlijk zijn voor de ouderen bewoners.