Onze projecten

Hierbij vindt u een kleine gevarieerde selectie van de door ons gerealiseerde lichtplannen in de branches retail, luxe woningbouw, buitenverlichting, zorginstellingen en kantoor.

Anders van Smaak – Bergeijk

In hartje Bergeijk maken ze van lunchen een feest! In samenwerking met diverse partijen hebben wij er een prachtig project van gemaakt. Uiteraard hebben wij ook de lichtpuntjes verzorgd.

Borrenbergs Groep

De nieuwbouw van de Borrenbergs Groep in Bergeijk is bij binnenkomst al een warm ontvangst. Als partner van de Borrenbergs Groep hebben we alle decoratieve verlichting mogen verzorgen in het nieuwe pand. Trots op een mooi resultaat.

Different Doors

Welkom in de wereld van Different Doors, waar vakmanschap en innovatie samenkomen om de perfecte garagedeur ervaring te creëren. Een showroombezoek aan Different Doors is een ware beleving, uiteraard mede doordat het lichtontwerp is doordacht en de beleving samenkomt in het interieur en verlichting. Watts Lux & Lumen heeft hier het ontwerp gemaakt in samenwerking met Studio Hans Kuijten en ook de armaturen geleverd.

Fortune Coffee

Fortune coffee is verhuisd naar een nieuw pand in Eersel. Wij hebben de nieuwe verlichting mogen verzorgen en het lichtontwerp tot in de puntjes verzorgd. Sfeer in combinatie met goed licht boven de werkplekken was de vraag vanuit de opdrachtgever.

Geenen Schoenen

Winkelverlichting | Geenen Schoenen In samenwerking met diversen partijen hebben wij een schitterend project opgeleverd in Bergeijk. Stijlvol en elegant. Watts Lux & Lumen heeft het lichtontwerp gemaakt en de armaturen mogen leveren.

Hotel Spanje

In samenwerking met Joelle Alexandra Interiors hebben wij dit schitterende project mogen realiseren. Wij hebben het lichtontwerp bedacht in samenspraak met Joelle en de armaturen mogen leveren voor dit project, zowel de buitenverlichting als de verlichting voor de hotelkamers.

Kantoor Amsterdam

Een werkplek om van te dromen. In een ongedwongen sfeer met juiste verlichting je dagelijkse hobby kunnen uitoefenen. Wij hebben bij dit project het lichtadvies, ontwerp en de armaturen verzorgd.

Kapsalon Amsterdam

Een 'functioneel en flexibele' oplossing door een stijlvolle rails met spots te combineren met inbouwspots.

Kempen Cladding Bergeijk

In samenwerking met LEN Interieur hebben we het lichtontwerp verzorgd en de armaturen mogen leveren voor deze schitterende nieuwbouw. Zowel de binnen als de buitenverlichting hebben we tot in de puntjes verzorgd. Een pareltje in de “Kempen”

KOKS Gemert

In samenwerking met GAAF Creaties hebben wij dit schitterende project mogen realiseren. Wij hebben het lichtontwerp bedacht en de armaturen mogen leveren voor dit project.

Legends Lounge - PSV Stadion

Super trots zijn we op de complete metamorfose van een unieke ruimte gelegen in het PSV stadion. In samenwerking met alle betrokken partners hebben we binnen 6 weken een schitterend resultaat behaald. De Legends Lounge is compleet aangepakt en vernieuwd! Super ambiance en perfecte sfeer op een unieke plek. Watts Lux & Lumen heeft het lichtontwerp verzorgd en de armaturen geleverd.

Lunchroom Koek & Ei Bladel

Lunchcafé ‘Koek en Ei’ is onderdeel van Kameraet, een zorginitiatief voor mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Toen we de vraag kregen om een lichtontwerp te maken in samenwerking met Mr Casa Interiors werden we direct enthousiast! Een maatwerkmodel aan de muur is de eyecatcher! Ga snel een keertje kijken.

Luxe Woonhuis Bergeijk

In samenwerking met LEN Interieur hebben we hier een schitterend project opgeleverd. De combinatie van landelijk met een vleugje stoer en modern maakt dit project uniek.

Mio Mucho Leukermeer

Zodra je Mio Mucho binnenstapt, ervaar je de pure en gastvrije Maasduinen en de passie voor mooie producten en kwaliteit. Dit was uiteraard ook de wens voor de verlichting\. Wij hebben het ontwerp gemaakt en de armaturen geleverd zodat het ontwerp perfect in balans is met de wens van de opdrachtgevers. Tijdens de lunch of diner geniet je van het ongekende uitzicht over het mooie Leukermeer. Ga het snel ervaren!

Mode en Wonen in Hapert

De wens van de opdrachtgevers was een huiselijke sfeer te creëren in de winkel. De lichtkleur hebben we daarom uitvoerig getest en de combinatie van richtbare inbouwspots met rails in het midden maakt dat dit resultaat goed is verlopen.

MoSense Massage praktijk Heeze

Het lijnenspel met LED-strips in combinatie met het interieur is meteen een goede binnenkomer! Door indirecte verlichting toe te passen boven de behandeltafels kijken de klanten niet in het licht wat een optimale beleving geeft.

Restaurant Amersfoort

Lunchen of dineren in stijl, dat kan in Amersfoort. Wij hebben de finishing touche aangebracht met onze verlichting in deze prachtige zaak.

Restaurant Olijf Nuenen

Gezellig dineren met sfeervolle verlichting. Wij hebben hier het lichtontwerp voor verzorgd en de armatuurkeuze bepaald met de opdrachtgevers.

Restaurant ROGGEL

In sfeervolle verlichting gezellig dineren. Naast dat wij hier het lichtontwerp voor hebben verzorgd, hebben we ook de armatuurkeuze bepaald met de opdrachtgevers.

Restaurant Showw

In samenwerking met Manon de Groot hebben we een lichtontwerp gemaakt en de armaturen geleverd voor het restaurant Showw te Amsterdam. Interieur ontwerp : Manon de Groot Project management : Kevin van Eerd Fotograaf: Tony Pérez

Restaurant Tramhalte Duizel

Gezellig dineren met sfeervolle verlichting. In het pittoreske Duizel is dat mogelijk! Wij hebben hier de armaturen mogen leveren in samenwerking met Nieles Electro.

Restaurant ZEELAND

Gezellig dineren met sfeervolle verlichting. Wij hebben hier het lichtontwerp voor verzorgd en de armatuurkeuze bepaald met de opdrachtgevers.

THIS IS LIVE

Ervaar het spiksplinternieuwe kantoor van THIS IS LIVE group in Schijndel! In het kantoorpand zitten ruim zeventig werkplekken, een lounge, auditorium en een eetcafé waar menig horecagelegenheid jaloers op is. In samenwerking met Studio Hans Kuijten hebben we een werkplek gecreëerd waar iedereen wil werken! Uitdagend lichtontwerp mogen maken en alle armaturen geleverd door Watts Lux & Lumen.

Tuin Dommelen

Na het presenteren van een proefopstelling hebben wij onze visie mogen realiseren. Dit omvatte het leveren en installeren van nieuwe wandarmaturen rondom het huis, prikspots en grond inbouwmaturen.

Villa G

In samenwerking met Studio Hans Kuijten hebben we deze schitterende woning mogen voorzien van nieuwe lichtpuntjes. De armaturen zijn zorgvuldig uitgekozen zodat het een gaaf geheel is geworden.

VILLA H

Het lichtontwerp en interieur vallen perfect samen in deze schitterende woning. Wij hebben voor dit project ook de armaturen mogen leveren, zowel voor de binnen als buitenverlichting.

Woning NUENEN

Een oude schuur verbouwen tot een schitterende woonboerderij, met een mooi resultaat als gevolg. Van alle gemakken voorzien. Het licht is een belangrijk onderdeel in het geheel en is subtiel aangebracht. De juiste plekken worden geaccentueerd.

Woning UDEN

Bij dit project in Uden hebben wij in samenspraak met de opdrachtgevers het lichtplan mogen verzorgen en de armaturen geleverd met een verbluffend eindresultaat.

Woonhuis DOMMELEN

Een jaren ‘30 woning omgetoverd tot een moderne villa. De uitdaging voor dit project: een moderne uitstraling combineren met het bestaande pand. We hebben gebruik gemaakt van opbouwarmaturen in combinatie met een railsysteem en accentverlichting door middel van LED-strips en mini spots. Ook mochten wij voor dit project de buitenverlichting verzorgen.

Woonhuis Veldhoven

Watts Lux & Lumen heeft dit project in 3 stappen uitgevoerd. Lichtontwerp en advies geleverd, daarna de armaturen mogen leveren en in samenwerking met de installateur dit project opgeleverd. Bijzonder aan dit project is de dakconstructie die we mooi hebben mogen uitlichten. Lichtpuntje in dit project.

Zorgcentrum Breda

De opdrachtgevers gaven aan een huiselijke sfeer voor de bewoners maar toch met voldoende verlichting. Dit was de uitdaging in dit project en is uitstekend gelukt. Combinatie van inbouwspots met richtbare spots die niet hinderlijk zijn voor de ouderen bewoners.