Onze projecten

Hierbij vindt u een kleine gevarieerde selectie van de door ons gerealiseerde lichtplannen in de branches retail, luxe woningbouw, buitenverlichting, zorginstellingen en kantoor.

Kapsalon Amsterdam

Een 'functioneel en flexibele' oplossing door een stijlvolle rails met spots te combineren met inbouwspots.

Kapsalon Geldrop

Om een knusse huiskamersfeer te kunnen realiseren hebben we de combinatie gemaakt tussen inbouwspots en wandverlichting.

Luxe Woonhuis Bergeijk

In samenwerking met LEN Interieur hebben we hier een schitterend project opgeleverd. De combinatie van landelijk met een vleugje stoer en modern maakt dit project uniek.

Mode en Wonen in Hapert

De wens van de opdrachtgevers was een huiselijke sfeer te creëren in de winkel. De lichtkleur hebben we daarom uitvoerig getest en de combinatie van richtbare inbouwspots met rails in het midden maakt dat dit resultaat goed is verlopen.

Tuin Dommelen

Na het presenteren van een proefopstelling hebben wij onze visie mogen realiseren. Dit omvatte het leveren en installeren van nieuwe wandarmaturen rondom het huis, prikspots en grond inbouwmaturen.

Woonhuis Maarheeze

Wij hebben zowel het lichtplan als de levering van de armaturen mogen verzorgen. Van inbouwspots, wandverlichting tot decoratieve verlichting. De klantenwens was om een strak en modern woonhuis te creëren met tijdloze armaturen. Uniek aan dit project is dat alles DALI dimbaar is uitgevoerd wat perfect werkt in combinatie met domotica.

Woonhuis Veldhoven

Watts Lux & Lumen heeft dit project in 3 stappen uitgevoerd. Lichtontwerp en advies geleverd, daarna de armaturen mogen leveren en in samenwerking met de installateur dit project opgeleverd. Bijzonder aan dit project is de dakconstructie die we mooi hebben mogen uitlichten. Lichtpuntje in dit project.

Zorgcentrum Breda

De opdrachtgevers gaven aan een huiselijke sfeer voor de bewoners maar toch met voldoende verlichting. Dit was de uitdaging in dit project en is uitstekend gelukt. Combinatie van inbouwspots met richtbare spots die niet hinderlijk zijn voor de ouderen bewoners.