Hoe gaan we te werk

Watts Lux & Lumen hanteert een stappenplan om tot een mooi en inspirerend eindresultaat te komen. Van inspiratiegesprek tot realisatie, alle stappen zijn van belang waarbij goede communicatie natuurlijk onmisbaar is. Wij nemen uw verlichtingsproject uit handen en zorgen samen met u voor de sfeer die u in gedachten heeft.

Inspiratiegesprek

Stap 1 is een gesprek waarbij de wensen naar voren komen zodat wij een goed beeld krijgen van uw behoefte betreffende sfeer en beleving voor uw project.

De ontwerpfase

Na een gesprek waarbij duidelijk is geworden wat de wensen en behoefte zijn kunnen wij voor u een verrassend ontwerp maken in de vorm van een lichtplan. Hiervoor zijn diversen mogelijkheden van toepassing die u terug kunt vinden bij het hoofdstuk “lichtplan”.

Uw productkeuze

De productkeuze is afhankelijk van een aantal factoren die erg belangrijk zijn om door te nemen. Kan het armatuur ingebouwd worden, of moet het toch opbouw zijn? Kiest u voor dimbaar of niet dimbaar? Zou u gebruik willen maken van draadloos uw verlichting aansturen? Welke kleurkeuze van het licht past het beste? Allemaal vragen om bij stil te staan om tot een goed eindresultaat te komen. Wij helpen u daarbij om de beste keuze te maken.

Investering

Verlichting is een van de laatste fases als u gaat bouwen of verbouwen. Toch is het goed om vooraf goed na te denken wat voor investering u aan de verlichting wilt spenderen. Als u op tijd met de voorbereiding begint kan u dat op het einde van de rit zelfs geld opleveren.

Realisatie

Watts Lux & Lumen blijft graag betrokken in het traject om zo de kwaliteit van het lichtplan te kunnen garanderen. Tevens kunnen wij u in contact brengen met installatiebedrijven om de verlichting deskundig te monteren op de juiste wijze.